TÜRKİYE TÜM BRANŞLARDA altın çağını yaşayacak
TÜRKİYE TÜM BRANŞLARDA altın çağını yaşayacak TÜRKİYE TÜM BRANŞLARDA altın çağını yaşayacak

 

TÜRKİYE TÜM BRANŞLARDA altın çağını yaşayacak

Tüm Spor Adamları (TÜMSAD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gazikent Gençlik Merkezi'nde yapılan ve tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Vakıf Demir yeniden başkan seçildi. Tüm Spor Adamları Federasyonu (TÜMSAD) 3. Olağan Genel Kurulunda konuşan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Gaziantep’te sporu en ücra köşelere kadar taşıyacağız dedik. Gaziantep’te spora ilginin daha da artması için gayret gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Bu şehrin tesis sorunu çözmek için söz verdik. 3 yılda son 15 yılda yapılmayan tesisleşme sürecine girdik. Bu şehrimiz sanayide, gastronomide ve turizmde nasıl ülkemize şeflik yapıyorsa, sporda da inşallah altın çağını yaşayacak. Yüzlerce spor kulübü, on binlerce faal sporcu ile ülke sporunun lokomotifi olmaya aday bir şehir olacak. Gaziantep’in sporunu ve Gaziantep’in spora ilgisini artırmak için gençlik ve spor il müdürlüğü olarak elimizden gelenden daha fazlasını yapmak için gayret edeceğiz. Muhammed Ali Clay'in bir sözü vardı; 'Bir genci yetenekleri şampiyon yapar ama ahlakı efsane yapar' şeklinde. Biz bu şiarla sporcularımızı yetiştirmek istiyoruz” dedi.

TÜMSAD'ta Demir Güven tazeledi

TÜMSAD'TA DEMİR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Tüm Spor Adamları Federasyonu (TÜMSAD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Gazikent Gençlik Merkezi'nde yapılan ve tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Vakıf Demir yeniden başkan seçildi. Türkiye’de 30’a yakın şubesi oluşan TÜMSAD’ın 3. Olağan Genel Kuruluna Gaziantep’in yanı sıra birçok ilden de katılım oldu. Genel kurulda Demir yeniden başkan seçilirken, Demir’in yönetiminde ise değişim oldu.

GAZİANTEP SPORDA İNŞALLAH ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Tüm Spor Adamları Federasyonu (TÜMSAD) 3. Olağan Genel Kurulunda konuşan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, genel kurulun hem ülkeye hem Gaziantep’e hayırlı olmasını dileğinde bulunarak, “Gaziantep’te sporu en ücra köşelere kadar taşıyacağız dedik. Gaziantep’te spora ilginin daha da artması için gayret gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Bu şehrin tesis sorunu çözmek için söz verdik. 3 yılda son 15 yılda yapılmayan tesisleşme sürecine girdik. 12 tane projemiz devam ediyor. Bu sayı yeterli değil. Bu sayıyı daha da artıracağız.  Bu şehrimiz sanayide, gastronomide ve turizmde nasıl ülkemize şeflik yapıyorsa sporda da inşallah altın çağını yaşayacak. Yüzlerce spor kulübü, on binlerce faal sporcu ile ülke sporunun lokomotifi olmaya aday bir şehir olacak. Gaziantep’te şuanda 128 bin lisanslı sporcumuz var. Gaziantep’in sporunu ve Gaziantep’in spora ilgisini artırmak için gençlik ve spor il müdürlüğü olarak elimizden gelenden daha fazlasını yapmak için gayret edeceğiz. Muhammed Ali Clay'in bir sözü vardı; 'Bir genci yetenekleri şampiyon yapar ama ahlakı efsane yapar' şeklinde. Biz bu şiarla sporcularımızı yetiştirmek istiyoruz” dedi.

TÜMSAD YENİ YÖNETİM LİSTESİ

TÜMSAD Genel Kurulunda yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu: “Vakıf Demir, Enver Bal, İsmet Savcılıoğlu, Ali Kömürcü, Şenol İmançer, Necmi Karaoğlan, Abdulkadir Polat, Hacı Yıldız, Orhan Yılmaz, Erol Göbelek, Halil Uğur, Mehmet Dalgacı, Mehmet Öztürk, Çetin Katırcıoğlugil, Güngör Sönmez, Ali Ekber Alimoğlu, Yüksel Kılıç, Erdoğan Gezer, Mehmet Özdemir, Erol Yıldırım, Mustafa Gür, Tahir Avcı, Asım Özdemir, Mehmet Altındağ, Tevfik Ercan, Yusuf Bedir, Abdullah Gören, Zeynep Yılmaz, Baki Bale, VahtettenBalsu ve Abdülkadir Aslan.